Helhetlig oppvekstplan viser «Gjesdaltråden» og de viktigste satsingsområdene fra før fødsel til 18 år. Helhetlig oppvekstplan er styrende for alle ansatte som jobber for barn og unge.

Gravid mage

 

GOD START kurs for førstegangsforeldre før fødsel fortsetter. Se kursdatoene for 2019.

 


Zippys venner er et tiltak for å fremme god psykisk helse, sosial kompetanse, trivsel og mestring. Det er viktig i arbeidet for å utruste barn og unge til å håndtere livet.

Gjesdal kommune tilbyr gratis kurs i Flexid som betyr «fleksibel identitet». Kurset er for ungdommer som har vokst opp med mer enn en kultur, eller som har foreldre hvor en eller begge har flyttet fra et annet land. Kurset går over to år.

Bufetat logo


Familievernet har noe kontortid på Ålgård etter avtale. Ring 51 53 81 50 for timebestilling. Familievernkontoret i Sør-Rogaland gir tilbud ved samlivs- og relasjonsproblemer. Enkeltpersoner, par og familier kan ta kontakt. Tilbudet er gratis.

Vi drikker mer i feriene enn ellers. Hvor mye er det egentlig greit å drikke når man er på sommerferie med barna?

AOT-logo-farger.jpg


Som AV-OG-TIL-kommune er vi i Gjesdal spesielt opptatt av alkovett i samvær med barn og unge.


Ansatte og innbyggere i Gjesdal skal kjenne til Veileder for forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme. (PDF, 2 MB) Veilederen er laget som en del av det rus og kriminalitetsforebyggende arbeidet (SLT) i Gjesdal. Målet er å gi informasjon om god forebygging, mulige bekymringstegn og hva du skal gjøre ved bekymring.

Les mer om SLT arbeidet i Gjesdal.Det er mange ungdommer som bruker el-sykkel i Gjesdal. For å forebygge ulykker ber vi ungdom og foreldre lese den viktige informasjon fra lensmann Kåre Birkeland, og snakke sammen om dette hjemme.

 

Foreldrehverdag.no hjelper deg å bli bedre kjent med barnet ditt og deg selv, og handler om forholdet mellom dere. Du får ikke fasitsvar, men kanskje noen nye tanker om hvorfor du gjør som du gjør, hvorfor barnet ditt gjør som det gjør og hvordan dere kan få det bedre sammen i hverdagen.

Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573