Gjesdal står sentralt i ny merkevare for reiseliv

Klikk for stort bilde

"It's Waterful" er den nye merkevaren reiselivet på Sør-Vestlandet skal markedsføre seg med - og det passer Gjesdal godt!

Region Stavanger, Reisemål Ryfylke og Destinasjon Haugalandet har samarbeidet med kommunikasjonsbyrået Aldente, og resultatet er "It's Waterful".

Hvorfor "It's Waterful"? Fordi vann er gjennomgående for hele vår region. Om det er som innsatsfaktor i kraftproduksjon, spektakulære fossefall eller regnet fra oven - så har vi mye vann. I tillegg er vår region både unik og fantastisk:

Water + Wonderful = Waterful

For Gjesdal passer merkevaren som hånd i hanske. Vi har en fantastisk fjord, flotte elver, et slående fossefall, reiselivsaktører hvor vann står sentralt, og om vi ser tilbake på vår industrihistorie var vann og vannkraft særdeles viktig i tekstilindustrien.

I filmen (se under) som nå er produsert, og som skal rulles ut over hele verden står Gjesdal sentralt. Både Frafjord og Månafossen bidrar sterkt til å skape den unike stemningen du finner i filmen.

For mer info se www.itswaterful.com