Dialogmøte med Telenor

Klikk for stort bildeF.v. Odd Ørstavik, André Andreassen, Geir Hiim, Dag-Magne Søyland og Frode Fjeldsbø. Fotograf: Knut Underbakke.

Onsdag 21. august gjennomførte Telenor og Gjesdal kommune et dialogmøte knyttet til Telenor sin rolle i Gjesdal.

Fra Telenor møtte regiondirektør Dag-Magne Søyland og key account manager Geir Hiim, mens Gjesdal kommune var representert ved ordfører Frode Fjeldsbø, rådmann Knut Underbakke, IKT-leder Odd Ørstavik og næringssjef André Andreassen.

Møtet omhandlet blant annet dekningsforhold, avvikling kobbernett med tilhørende alternative løsninger, muligheter for samarbeid med mer.

Begge parter opplevde møtet som positivt, og Gjesdal kommune er svært fornøyd med at en sentral aktør som Telenor har fokus på å bidra til videreutvikling av tilbudet for innbyggere, næringsdrivende og besøkende i Gjesdal kommune.