Ordfører sin kalender uke 42

Verdensdagen for psykisk helse markeres årlig i Gjesdal kommune. Tema for 2019 er «Gi tid». Årets kampanje har som mål å oppfordre oss alle til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen. «Gi tid» er første tema ut under paraplyen «Oppmerksomhet og tilstedeværelse», som skal gjelde for 2019-2021.

Verdensdagen markeres med ulike arrangment i Gjesdal kommune fra 10.-16. oktober. Program for hele uka. (PDF, 7 MB)

Mandag 14. oktober kl. 19.30. - 21.15. er det åpent foredrag med Marco Elsafadi  i Ålgård kirke. Billettsalget er godt igang på hoopla.no (kr. 150,- + 20,- i billettavgift). Marco Elsafadi er opptatt av viktigheten av gode relasjoner. Han har inspirert folk over hele landet som basketballspiller, ungdomsarbeider, foredragsholder og vinner av Mesternes Mester på NRK. Han er for tiden aktuell med TV programmet " Brente minner".

Link til foredraget på Facebook

Velkommen på stand og foredrag. Og gjør som ungdommene på Ungdomshuset: Ta praten om hva "Gi tid" innebærer for deg?

Gjesdal kommune og nye Ålgård Sentrum / Kanalparken vant Statens pris for byggkvalitet 2019.

Statens pris for byggkvalitet deles ut av Direktoratet for byggkvalitet. Prisen for 2019 gikk til Ålgård nye sentrum. Dette er en fantastisk anerkjennelse. Vi nådde opp i knivskarp konkurranse med over 80 andre nominerte.

Valg

Når dette ordførarbrevet vert lagt ut på kommunen si heimeside, er vi midt i årets blinkfestival - BLINK19. Det er fjerde år Ålgård og Gjesdal er med på denne folkefesten.

Åboas tirsdager kl. 11.30 – 13.30.

IKT lærling vil være med på treffene første tirsdag i måneden for å hjelpe til med små-spørsmål. Se datoer merket med stjerne * under.

Jeg kjenner av og til på en uro. At verden ikke utvikler seg slik den burde. At helsen, for en stund, ikke var slik jeg ønsket det. At ordførertravelheten kan bli for stor. Akkurat her jeg sitter nå, avslutter og summerer opp til sommers, så kjenner jeg på en følelse som jeg tror best kan beskrives som junilykke.

Badetassen måler badetemperaturen i Perlå og Kanalparken.